Εκδικάστηκε η προσφυγή Λυχναρά και ΑΟΧ/Κισσαμικού

Χανιά | 19 Ιουλ 2018, 19:15

Εκδικάστηκε η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Αρη Λυχναρά, αλλά και για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Η διαδικασία διήρκεσε δύο σχεδόν ώρες και πλέον αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου, η οποία ίσως ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή (20/7).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως γίνεται γνωστό, ο κ. Λυχναράς που παρέστη αυτοπροσώπως στο Διαιτητικό Δικαστήριο, είχε την ευκαιρία να καταθέσει τις δικές του απόψεις για το τι συνέβη με την άκυρη ψήφο και η οποία ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα στις εκλογές της Φούτμπολ Λιγκ υπέρ του Λεων. Λεουτσάκου. Ηταν ένα δικαστήριο που όπως αποδείχτηκε, τράβηξε αρκετά σε χρόνο και στο οποίο κατατέθηκαν πολλές επισημάνσεις.

Ως μάρτυρας εξετάστηκε ο εκπρόσωπος της Δόξας Δράμας, Ανδρέας Οταμπασίδης, ενώ την ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού εκπροσώπησε η νομικός, Αγγελική Θερμογιάννη.

Να σημειωθεί ότι αν το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαιώσει τους κ. Λυχναρά και ΑΟΧ/Κισσαμικό, τότε οι αρχαιρεσίες στη Φούτμπολ Λιγκ θα επαναληφθούν από την αρχή και επομένως δεν θα υφίσταται η εκλογή ως πρόεδρος για τον κ. Λεουτσάκο.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad