Εκδίκαση το απόγευμα για την υπόθεση Καραϊσκάκη – Μιγκέλ

Πλατανιάς | 16 Νοεμβρίου 2018, 11:18

Σήμερα θα εκδικαστεί το θέμα της ένστασης από τον Καραϊσκάκη Αρτας σε βάρος του Πλατανιά. Η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αφού η ένσταση δεν συζητήθηκε την περασμένη βδομάδα μετά την αναβολή που ζήτησε και πήρε ο Καραϊσκάκης προς έκπληξη όλων, η υπόθεση θα συζητηθεί σήμερα στην αίθουσα του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Πλατανιάς όπως έχει κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή, σκοπεύει να παρουσιάσει επίσημα έγγραφα από την ΕΠΟ και την διοργανώτρια, σύμφωνα με τα οποία ο Μιγκέλ αγωνίζεται κανονικά και δεν τίθεται θέμα τιμωρίας του από την περασμένη χρονιά όπου αγωνιζόταν στην Βραζιλία. Εξάλλου, για το ίδιο θέμα είναι γνωστή η εξέλιξη που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν η Δόξα Δράμας μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί να κάνει ένσταση σε βάρος του Πλατανιά και τελικά αποφάσισε να μην καταφύγει σε αυτή την πράξη.

Σε κάθε περίπτωση, η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει σήμερα και όπως όλα δείχνουν το ζήτημα θα λήξει μια και καλή, με την δικαίωση του Πλατανιά.

Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι στην ίδια αίθουσα και στο ίδιο όργανο θα υπάρξει μία ακόμα εκδίκαση όσον αφορά την ένσταση που έχει καταθέσει ο Βόλος εναντίον της Δόξας Δράμας για το θέμα του γιατρού, που ήταν ένας και όχι δύο ως έπρεπε στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σχετική δίωξη εξάλλου έχει ασκηθεί εναντίον της Δόξας Δράμας και από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad