Εκδίκαση στις 19 Ιουλίου για την προσφυγή Λυχναρά

Χανιά | 13 Ιουλίου 2018, 16:10

Για τις 19 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα ορίστηκε η συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την υπόθεση του Αρη Λυχναρά ο οποίος αναζητεί τη δικαίωσή του για την άκυρη ψήφο που υπό άλλες συνθήκες θα έφερνε σε... ισοπαλία την ψηφοφορία για την προεδρία της Φούτμπολ Λιγκ με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Εάν ο κ. Λυχναράς δικαιωθεί, τότε η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί και κατά συνέπεια οι ΠΑΕ θα κληθούν να ξαναψηφίσουν.

Να σημειωθεί ότι εκτός του κ. Λυχναρά, προσφυγή έχει γίνει και από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

 

Η σχετική ενημέρωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο αναφέρει τα εξής:

«Συνεδρίαση Διαιτητικού Δικαστηρίου (19/7, 16:00)

Προσφυγή των

Α. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΛΥΧΝΑΡΑ, υποψηφίου για την θέση του Προέδρου κατά την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας με δ.τ. “Ελληνική Λίγκα” και για τη χρήση στο εξωτερικό “HELLENIC FOOTBALL LEAGUE” της συνεδρίασης της 6/7/2018, και Δ Αντιπροσώπου του ΔΣ και ορισθέντος Εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και

Β. ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ κατά του Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία “ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ” με διακριτικό τίτλο “Ελληνική Λίγκα” και για τη χρήση στο εξωτερικό “HELLENIC FOOTBALL LEAGUE”, των από 6 Ιουλίου 2018 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, της Γενικής Συνελεύσεως των Μελών, της Εφορευτικής Επιτροπής του άνω Ν.Π.Ι.Δ. και πάσης συναφούς πράξεως αυτού».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad