Εισιτήρια μέσω διαδικτύου

Super League 1 7 Σεπτεμβρίου 2018, 15:44

Ο ΟΦΗ εγκαινιάζει από το φιλικό της Κυριακής (09/09, 18.30) με τον Πλατανιά την αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, ο ηρακλειώτικος σύλλογος προχωράει σ’ αυτή την κίνηση για να διευκολύνει τους φίλους του. Στην επίσημα επίσημη ιστοσελίδα των ασπρόμαυρων έχει δημιουργηθεί ένα ειδικό σημείο με ετικέτα TICKETS. Ο φίλαθλος πατώντας το οδηγείται  σε μια πλατφόρμα, όπου θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να κάνει την αγορά του εισιτηρίου του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μπορούν πλέον και διαδικτυακά να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τα παιχνίδια του ΟΦΗ, αρχής γενομένης από το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά (Kυριακή 9/9, 6.30).

Ηδη στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο ofi1925.gr υπάρχει ειδικό σημείο με την τίτλο TICKETS , μέσα από το οποίο εύκολα θα οδηγηθείτε στην πλατφόρμα, που έχει δημιουργήσει η εταιρεία ticketcore για λογαριασμό της ομάδας μας,  για την επιλογή και αγορά του εισιτηρίου σας.

Πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ, θα ανεβαίνει έγκαιρα ο επόμενος αγώνας, ώστε ο φίλαθλος κόσμος να μπορεί διαδικτυακά να επιλέγει το εισιτήριο του. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι την Κυριακή στο φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, θα ισχύσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, ως μια δοκιμαστική διαδικασία ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 15/9, 6.15μμ).

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή, να έχουν μαζί τους την ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους. Η γενική είσοδος για το παιχνίδι έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα ισχύσει παιδικό εισιτήριο 2 ευρώ. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, μπαίνουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania