Εισήγηση για Grexit από τον Χούμπελ

Ποδόσφαιρο 29 Μαρτίου 2018, 11:55

Ο… εφιάλτης του Grexit πλησιάζει απειλητικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, έκανε εισήγηση για αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αναστολή, περίοδο χάριτος, αλλά και δίχως εξαίρεση ούτε για τις εθνικές ομάδες!

Ο Αυστριακός επιτετραμμένος της FIFA δεν πείστηκε από τα όσα άκουσε στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Γραμμένο. Στην εισήγηση του προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία γίνεται αναφορά στην είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στο ντέρμπι της Τούμπας, στο “λουκέτο” στο πρωτάθλημα, στη διαγραφή του ΠΑΟΚ από την ECA και στις δικαστικές υποθέσεις που καθυστερούν να τελεσιδικήσουν.

Εκφράζει, μάλιστα, την πεποίθησή του πως η Σούπερ Λίγκα θα κριθεί θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες και όχι στα γήπεδα. Ο Χούμπελ στάθηκε, επίσης, στις συστάσεις της Επιτροπής Παρακολούθησης προς την ΕΠΟ που δεν υλοποιήθηκαν. Το θετικό, βέβαια, στην όλη υπόθεση είναι πως η εισήγηση του δεν εστάλη στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA για να παρθούν αποφάσεις με άμεση ισχύ, αλλά στην Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών. Αυτό σημαίνει πως θα συζητηθεί το Μάιο ή και τον Ιούνιο κι έτσι υπάρχει χρόνος για να υπάρξουν αλλαγές και να επιστρέψει η ηρεμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Estrella
Papantonakis Cards