Εδωσαν “πάσα στη ζωή” σε ΚΗΦΑΠ και ΚΗΦΑΑΜΕΑ

Χανιά | 3 Δεκεμβρίου 2019, 18:42

Η Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3 Δεκεμβρίου) αποτέλεσε το κίνητρο για μία ακόμα δράση της ΠΑΕ Χανιά, στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος "Δώσε πάσα στη Ζωή". 

/Bella Pizza

Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Αλέξη Σελινιωτάκη, Γιώργο Λαζαρίδη, Τάσο Παπαχρήστο, Βαγγέλη Ανδρέου και Χρήστο Τζιώρα, την υπεύθυνη του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Δώρα Κυριακάκη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη, βρέθηκε αρχικά στο ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη”, όπου πρόσφερε ένα κρεβάτι θεραπείας, και στη συνέχεια στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ, όπου χάρισε δώρα στα παιδιά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκεμβρίου) και στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή” η ομάδα μας βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Οι ποδοσφαιριστές Αλέξης Σελινιωτάκης, Γιώργος Λαζαρίδης, Τάσος Παπαχρήστος, Βαγγέλης Ανδρέου και Χρήστος Τζιώρας, συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά Δώρα Κυριακάκη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη βρέθηκαν αρχικά στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών “Η Μεγαλόχαρη”, όπου πρόσφεραν ένα κρεβάτι θεραπείας για τις ανάγκες των παιδιών, τα οποία ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα μας για την κίνηση αυτή.

Την ομάδα μας υποδέχτηκαν στο ΚΗΦΑΠ ο πρόεδρος του Νικόλαος Τρίκκας και η υπεύθυνη λειτουργίας Ελένη Χουδαλάκη.

Kifaamea

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΗΦΑΑΜΕΑ), προσφέροντας δώρα χρήσιμα για την καθημερινότητα των παιδιών του Κέντρου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πέρασαν λίγη ώρα με τα παιδιά και η υπεύθυνη του ΚΗΦΑΑΜΕΑ Δήμητρα Μηνά παρείχε ενημέρωση για το έργο που επιτελείται εκεί.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad