Εγκαινιάστηκε το γήπεδο του Βαρυπέτρου (pics)

Χάλης | 12 Οκτωβρίου 2018, 16:00

Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο γήπεδο του Βαρυπέτρου, σε μία όμορφη τελετή για την ευρύτερη περιοχή στην οποία βρέθηκε αρκετός κόσμος.

Μεταξύ αυτών και διάφοροι τοπικοί φορείς, σύσσωμη η ομάδα του Χάλη, ενώ το γήπεδο κατακλύστηκε από δεκάδες παιδιά που γέμισαν το χώρο με παιδικά χαμόγελα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις καθιερωμένες ομιλίες, ενώ στη συνέχεια κόπηκε ως είθισται η κορδέλα για την εγκαινίαση του γηπέδου. Στο τέλος, οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν φροντίσει και για ένα κέρασμα με το οποίο ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η τελετή.

paidia

mplouza

Στις δηλώσεις του στο athlitiko, o δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση των εργασιών του γηπέδου: «Σήμερα είναι μία μέρα χαράς για την τοπική κοινότητα του Βαρυπέτρου διότι εγκαινιάσαμε ένα γήπεδο που βρίσκεται εδώ από το 1991. Κατασκευάσαμε αυτό το γήπεδο μαζί με την Περιφέρεια που μας προσέφερε τον τάπητα. Τακτοποιήσαμε από ‘κει και πέρα όμως και άλλα λειτουργικά θέματα και υπολοίπονται και κάποια ακόμα τα οποία θέλουμε να ολοκληρώσουμε στην πορεία».

vamvoukas

 Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Χάλη Γιάννης Κασσελάκης δήλωσε υπερήφανος για τη συνεχή πρόοδο των εγκαταστάσεων του γηπέδου αλλά και των υποδομών της ομάδας: «Πρόκειται για μία ιδιαίτερη μέρα όχι μόνο για το Βαρύπετρο αλλά και για όλα τα Χανιά. Δημιουργείται ένας κιτώνας πολιτισμού και αθλητισμού. Η ομάδα του Χάλη αισθάνεται υπερήφανη που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά όχι μόνο να αθλούνται αλλά και να τα απομακρύνει από τις παρασιτώσεις της κοινωνίας. Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει διάφορες υποδομές, μεταξύ αυτών και τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών που παίρνει σάρκα και οστά αυτή τη χρονιά. Έχουμε μία μεγάλη γκάμα κοριτσιών απο 12 έως 25 ετών που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

 Σαν ομάδα ευχαριστούμε όλους που συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια, θα είμαστε μαζί με την Πολιτεία για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε».

kasselakis

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad