Εγινε το τετ-α-τετ Μαθιουλάκη – Αμανατίδη

Πλατανιάς | 18 Δεκεμβρίου 2019, 14:58

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Μανώλη Μαθιουλάκη και τον Βασίλη Αμανατίδη για την αγωνιστική πορεία της ομάδας του Πλατανιά στο πρωτάθλημα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ, με τους δύο άνδρες να βρίσκονται για αρκετή ώρα στο γραφείο του προέδρου και να συζητούν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αυτό που σε κάθε περίπτωση προκύπτει, είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να δει στη συνέχεια του πρωταθλήματος την ομάδα του ν’ αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο και ειδικότερα να μην έχει την απόδοση όπως στα τελευταία παιχνίδια και ειδικότερα στο τελευταίο που διεξήχθη στην Αρτα απέναντι στο Καραϊσκάκη…

Φυσικά, ο πρόεδρος ήταν ενήμερος για ;όλα όσα εκτυλίχθηκαν στο τέλος του αγώνα στην Αρτα, η δε απόφαση για την αποχώρηση ή την περιθωριοποίηση σε πρώτη φάση του Γκοτ θεωρείται ειλημμένη όπως έχουμε γράψει. Από ‘κει και πέρα, μένει να φανεί πώς θα προχωρήσει η ομάδα του Πλατανιά σε μεταγραφικό επίπεδο, πώς κυρίως θα γίνουν οι επιλογές σε παίκτες και τι γενικότερα θ’ ακολουθήσει. Για το θέμα του Τάτση, να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος είναι πολύ ευχαριστημένος τόσο από τη δουλειά του όσο και γενικότερα τον εκτιμά σαν άνθρωπο και σε κάθε περίπτωση δεν έχει κάποιο παράπονο, ασχέτως αν τον τελευταίο καιρό ο Πλατανιάς έχει γνωρίσει την ήττα στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει.

Ο σκοπός αυτή τη στιγμή είναι η χρονιά να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο και ειδικότερα να επιτευχθεί η νίκη το προσεχές Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad