Εβδομάδα ανακοινώσεων…

Χανιά | 8 Ιουλ 2018, 20:28

Ο σχεδιασμός του ΑΟΧ/Κισσαμικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη και την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα αναμένεται να γίνουν γνωστά η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, με τον Γιώργο Πετράκη σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΑ Χανίων να αναφέρει ότι πιθανόν τέλη Ιουλίου να γίνει η “πρώτη”, αλλά και το πού θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

“Υποψήφιο” φαντάζει το Καρπενήσι, στο οποίο υπενθυμίζεται ότι “χτίστηκε” η ομάδα την περασμένη σεζόν.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Όπως τονίστηκε από τον Γ. Πετράκη στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση όσον το δυνατόν περισσότερων παικτών από την ομάδα που κατέλαβε την 4η θέση, αλλά αυτή τη στιγμή ουσιαστικά έχουν ολοκληρωθεί όλα τα συμβόλαια των παικτών.

Ήδη παρελθόν αποτελούν οι Λέο, Ξύδας (ΠΑΣ Γιάννινα), Λεμονής (Τέλσταρ), Νικόλτσης (ΣΥΝΚΑ), Γαβαλάς (Ατρόμητος Πειραιά), Σερβιλάκης (Επισκοπή). Από τους δανεικούς (εκτός του Γαβαλά και του Ξύδα) ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό έμειναν οι Φουάσης, Τασιούλης, ενώ στο γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονται από τους “ερυθρόλευκους” βρίσκονται οι Τόλι, Μεγαρίτης και Καραγεώργης, ενώ και ο Βρεττός έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad