Είχε λάμψη Super League η εκδήλωση του ΟΦΗ

Super League 1 9 Αυγούστου 2018, 11:18

Ο ΟΦΗ της Super League "συστήθηκε" το βράδυ της Τετάρτης (08/08).

Σε μια όμορφη και ιδιαίτερα λαμπερή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο “Nana Beach” στη Χερσόνησο παρουσιάστηκε η νέα ομάδα, η καινούργια φανέλα, αλλά και οι χορηγοί του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Άπαντες εξέφρασαν την πίστη τους πως με σκληρή δουλειά οι “ασπρόμαυροι” μπορούν να πετύχουν τους στόχους. Οι πρωταγωνιστές δήλωσαν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρει ο ΟΦΗ να έχει μια καλή σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Νίκος Παπαδόπουλος: «Πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όμως πιο πολύ πιστεύω στα παιδιά που στήριξαν πέρυσι την ομάδα. Είναι μια πιο δύσκολη χρονιά, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι υγεία και να έχουμε νίκες».

Χρήστος Αραβίδης: «Έρχομαι για να βοηθήσω τον εαυτό μου αλλά και την ομάδα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ και θα κάνουμε τα πάντα για αυτόν. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, γιατί δεν ήθελα να αγωνιστώ, ήρθα για να βοηθήσω. Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συμφωνία και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ. Μέσα από πολύ δουλειά, η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Χρωστάω πολλά στον εαυτό μου και έχω πολλά να αποδείξω. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες. Έχουμε εμπειρία και πολύ ταλέντο και έχει τα φώτα να πετύχει κάτι σημαντικό».

Βαγγέλης Πλατέλλας: «Ήξερα ότι με θέλουν πραγματικά, στον ΟΦΗ και ελπίζω να βοηθήσω τα μέγιστα. Ξέρω που ήρθα. Κάθε μέρα δουλεύουμε αρκετά στο γήπεδο και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά. Όταν ανεβαίνει μια ομάδα πρώτος στόχος είναι η καθιέρωση, όμως κάθε παίκτης έχει όνειρα και στόχους και θα τους βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».

Τάσος Παπάζογλου: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Γίνεται καλή δουλειά, ευχαριστώ την ομάδα και τον προπονητή που με έφεραν εδώ. Σίγουρα μπορεί να κάνει καλή πορεία η ομάδα, υπάρχει καλό υλικό. Πιστεύω ότι και με λίγη τύχη θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, δουλεύουμε σκληρά».

Γιάννης Ποτουρίδης: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Υπάρχει ακόμη, ένα πρόβλημα στην ομάδα μας το οικονομικό και ελπίζω να λυθεί. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

Μανόλης Παπαστεριανός: «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά. Δύσκολη κατηγορία, έχουμε βάλει τις βάσεις για να κάνουμε κάτι καλό. Να παρακαλέσω τους ανθρώπους της ομάδας να έρθουν πιο κοντά σε εμάς για να κάνουμε κάτι καλό».

Ανέστης Νάστος: «Να έχουμε φέτος υγεία και να παραμείνουμε οικογένεια και να σταθούμε εκεί. Τα καινούργια παιδιά να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Αυτό πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο της ομάδας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad