Είδε ατέλειες ο Παπαβασιλείου

Football League 22 Σεπτεμβρίου 2018, 21:32

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-1 σε φιλικό τον Γιούχτα και ο Νίκκι Παπαβασιλείου είχε παράπονα από τους παίκτες του για πρώτη ίσως φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κύπριος τεχνικός των κιτρινόμαυρων τόνισε πως εντόπισε πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, ενώ πρόσθεσε πως οι παίκτες του πρέπει να δουλεύουν στα ματς στο 100% και τέτοιου είδους αναμετρήσεις να τις τελειώνουν νωρίτερα.

Αναλυτικά είπε: «Θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν στο Κύπελλο. Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που δεν ήταν μαζί μας από την αρχή, όπως ο Κοζορώνης, ο Ροβίθης, ο οποίος γύρισε από τραυματισμό και ο Χατζηδίμπας. Τόσο οι προπονήσεις όσο και τέτοια φιλικά παιχνίδια, όπως το σημερινό, τους κάνουν καλό στο να βρουν ρυθμό, έτσι ώστε να αρχίζουμε να τους υπολογίζουμε.

Όσον αφορά το σημερινό τεστ, ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Είδα πολλά πράγματα, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Στα παιχνίδια θα πρέπει να δουλεύουμε στο 100%. Σήμερα χάσαμε μισή ώρα παιχνιδιού χωρίς υψηλό ρυθμό και χωρίς τον τρόπο που δουλεύουμε. Τα 15 τελευταία λεπτά του ημιχρόνου αλλάξαμε επίπεδο, ρυθμό και τέμπο. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και στο β’ ημίχρονο είχαμε 7-8 ξεκάθαρες ευκαιρίες. Πρέπει να τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια πιο νωρίς».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι Κυπέλλου στα Σπάτα, επεσήμανε: «Το μυαλό μας τώρα είναι στο Κύπελλο και το παιχνίδι που έχουμε την Τετάρτη απέναντι στον Αήττητο Σπάτων. Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε. Με αυτή την νοοτροπία θα πάμε να παίξουμε. Θέλουμε να αρχίσουμε καλά αυτόν τον όμιλο, ώστε να διεκδικήσουμε πράγματα».

Ο προπονητής του Γιούχτα, Μηνά Πίτσος εμφανίστηκε ικανοποιημένος και δήλωσε: «Να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για την τιμή που μας έκανε και μας κάλεσε να παίζουμε ένα πολύ δύσκολο φιλικό, το τελευταίο πριν ξεκινήσει για μας το πρωτάθλημα.

Θεωρώ ότι ήταν το πιο δυνατό φιλικό που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για το μεγάλο πάθος που έδειξαν στο παιχνίδι. Ήταν ένα ματς μέσα σε αθλητικά πλαίσια όπου και οι δυο προπονητές βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Εύχομαι στον Εργοτέλη να έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι θα την έχει διότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards