Δύο φυντάνια της Επισκοπής στην Εθνική Κ14

Γ' Εθνική 29 Αυγούστου 2018, 16:01

Την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους θα έχουν οι Χρήστος Γιαννούλης και Βασίλης Καφετζής καθώς κλήθηκαν να πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Κ14.

 

Μεγάλη διάκριση για τα δύο Επισκοπάκια που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Θεόδωρο Ελευθεριάδη. Από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Κ14, με τη ρεθυμνιώτικη ομάδα να μεταφέρει δημόσια τις ευχές της στα δύο παιδιά της.

Ο Έλληνας προπονητής θα δει συνολικά 43 ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα καταλήξει στους 25.

Η ανακοίνωση: «Χρήστος Γιαννούλης και Βασίλης Καφετζής έλαβαν κλήσεις για συμμετοχή στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Κ14.

Και οι δύο παίκτες από την Επισκοπή 2010 (ο πρώτος είναι επιθετικός και ο δεύτερος αριστερός μπακ-χαφ) είχαν λάβει ανάλογες κλήσεις πριν από ακριβώς έναν μήνα. Ο Β. Καφετζής δεν κατέστη δυνατό να πάει στο Καρπενήσι γιατί αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό. Ο δε Χρήστος πήγε και άφησε άριστες εντυπώσεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης ετοίμασε εκ νέου τη λίστα των ονομάτων για μια νέα προσέγγιση και να που δεν λησμόνησε τον Καφετζή ενώ αλήθεια είναι ότι περίμεναν πολλοί τη νέα κλήση του Χρήστου Γιαννούλη που αυτό το διάστημα ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Κ14) στο Κορωπί.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου λοιπόν αμφότεροι θα πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα όπου θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο και την επομένη θα οδεύσουν με πούλμαν στο Καρπενήσι όπου θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις της Δευτέρας, της Τρίτης και της Τετάρτης. Η επιστροφή τους στη βάση τους στο Ρέθυμνο θα γίνει την τελευταία μέρα προπόνησης (Τετάρτη) το βράδυ.

Μέσα από αυτή την κλήση, ο κ. Ελευθεριάδης θα δει 43 ποδοσφαιριστές για να καταλήξει στους 25.

Και οι δύο συγκεντρώνουν πολύ μεγάλες πιθανότητες για να το πετύχουν.

Οι ευχές όλων μας είναι μαζί τους».

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad