“Δύο στα δύο” επί Ηρακλή Νερ. και πρόκριση στο Κύπελλο

Ικαρος Μουρνιών Ηρακλής Νεροκούρου | 18 Δεκεμβρίου 2019, 19:30

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, ο Ικαρος Μουρνιών επιβλήθηκε του Ηρακλή Νεροκούρου, εξασφαλίζοντας αυτή τη φορά την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου. Η ομάδα του Σταμάτη Φλεμετάκη κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0, με το γκολ αυτή τη φορά να σημειώνει ο Γιαννολάρης στο 10ο λεπτό.

Ετσι, η ομάδα των Μουρνιών θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του αγώνα Μινώταυρος-Τιτάν, με τον Ηρακλή να τερματίζει σε αυτό το σημείο την πολύ καλή πορεία που είχε στο Κύπελλο, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η πρόκριση σε βάρος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στη φάση των “16”.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης. Βοηθοί: Σινιοράκης – Αναστασάκης

Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος, Στεργίου, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Μπομπολάκης, Ζυμβραγάκης (90’ Καραγκούνης), Χριστόπουλος, Γιαννολάρης (57’ Λιάσκας), Αγγέλου (77’ Μπουντακόπουλος), Γαλεράκης (84’ Καρατζάς)

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης (46’ Μάντζιος), Κοντόπουλος (72’ Καράκης), Μαθιουδάκης, Κωνσταντουδάκης, Τσιριβάκος, Παπαδημητρίου, Γιαννακούρος, Οκερέκε, Αυγερός, Μανίκος, Ματζοράκης (57’ Μυριδάκης)

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad