Δύο σεμινάρια Brazilian Jiu Jitsu από τον Braulio Estima

Πολεμικές Τέχνες | 13 Σεπτεμβρίου 2018, 15:01

Στα Χανιά βρέθηκε για ακόμα μια φορά (31/8 - 1/9) ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών του Brazilian Jiu Jitsu, ο professor Braulio Estima.

Διοργανωτής ήταν ο αντιπρόσωπος του και head instructor της ομάδας Gracie Barra Crete, Αντώνης Καπαδουκάκης (3ο Degree Black Belt), με τον Braulio Estima να πραγματοποιεί δύο καταπληκτικά σεμινάρια Jiu Jitsu, Gi και No Gi, από τα καλύτερα που έχουν γίνει στην Ακαδημία της Gracie Barra Crete.

Συγκεκριμένα, ο Braulio Estima, δίδαξε τεχνικές υψηλού επιπέδου, αντάξιες της φήμης του. Ειδικά στο No Gi, που θεωρείται σπεσιαλίστας και από τους ικανότερους στον κόσμο, εντυπωσίασε με την απίστευτη τεχνική του.

Μετά το πέρας των σεμιναρίων έγινε belt promotion (προαγωγή ζωνών), η οποία σηματοδοτήθηκε από δύο σημαντικές απονομές, δύο ακόμα μαύρες ζώνες (Black Belts) που παραδόθηκαν από τον Head Instructor Αντώνη Καπαδουκάκη και απένειμε ο Supervisor της ομάδας, Braulio Estima, στους Γιάννη Ρουσάκη και Κώστα Βογιατζάκη.

Braulio Estima Kapadoukakis

Αναλυτικά η απονομή ζωνών είναι η εξής:

ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ

Ζωή Τσάι, Μαρίνος Ιάσωνας, Πασχούλης Γρηγόρης, Ντουκάκης Παναγιώτης, Μιχαηλίδου Βίκυ

ΜΩΒ ΖΩΝΗ

Καπαδουκάκης Γιώργος, Χαριτάκης Ηλίας, Βαβουλές Παντελής, Μποτωνάκης Γιάννης, Σαριδάκης Νεκτάριος

ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ

Παντελίδης Ανδρέας, Χατζηιωάννου Χρήστος

ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ

Ρουσάκης Γιάννης, Βογιατζάκης Κώστας

Ο Χανιώτης εκπαιδευτής, Αντώνης Καπαδουκάκης, συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προαγωγή τους σε ζώνες και stripes καθώς επίσης ευχαριστεί τον professor, Braulio Estima, για την συνεχή του υποστήριξη στην ομάδα, την έμπνευση, τη γνώση και τη θετική ενέργεια που δίνει στον σύλλογο για να συνεχίζει την προσπάθειά του!

karta antonis garden