Δύο πέναλτι και δύο αποβολές στο Κολυμπάρι (1-1)

Τιτάν Σπάθα | 15 Δεκεμβρίου 2019, 19:37

Δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι και δύο αποβολές -μία για κάθε ομάδα- σημάδεψαν το παιχνίδι που διεξήχθη στο Κολυμπάρι ανάμεσα στη Σπάθα και τον Τιτάνα.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Α’ κατηγορία, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται πάνω απ’ όλα θετικό για τον Τιτάνα στην προσπάθεια που καταβάλλει να αναρριχηθεί ψηλότερα στην βαθμολογία και να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ουσιαστικά, ο Τιτάν αξιοποίησε το γεγονός ότι βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 22ο λεπτό λόγω της αποβολής του Καραγιώργου για τη Σπάθα. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 55’ με τον Περαθωράκη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο προέκυψε από την ανατροπή του Ντούπη από τον Πατσαρίκα.

Τελικά, ο Τιτάν, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’ σε 1-1 με τον Ποντίκα, επίσης από το σημείο του πέναλτι, πέναλτι το οποίο υποδείχτηκε όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τζαγκαράκη.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν κι αυτοί το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής στις καθυστερήσεις του Δρίβαλου.

Διαιτητής: Κανελάκης. Βοηθοί: Χρ. Γιαννουλάκης-Λογαρίδης

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Κατσιφαράκης (37’ Καλογρίδης), Αλλκούρτι, Γλεντουσάκης (65’ Τζαγκαράκης), Τερεράκης, Καραγιώργος, Ηροδότου, Ντούπη (78’ Μετόντιεφ), Σκορδύλης (46’ Μυφτάρι), Περαθωράκης, Κένγκα

Τιτάν (Αποστόλης Τζόκας): Φραγκούλης, Μπικάκης, Αρτσιδάκης, Ντακάκης, Κουνδουράκης (75’ Καζάκος), Ποντίκας, Πατσαρίκας (61’ Μανανεδάκης), Δρίβαλος, Χατζηγρηγορίου, Μαρινάκης (81’ Κουγεντάκης), Λαβράνος (46’ Σεράναϊ)

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad