Δύο μετάλλια για τους Κρήτες στο G1 GREECE OPEN 2019

Πολεμικές Τέχνες | 19 Οκτωβρίου 2019, 13:02

Με ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο ολοκλήρωσε ο Α.Σ. Κρήτες την συμμετοχή στο διεθνές πρωτάθλημα G1 GREECE OPEN 2019 που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου στη Χαλκίδα.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Βούτας κατέλαβε τη 2η θέση μετά από τέσσερις δυνατούς αγώνες, ενώ η Μαρία Κατσούλη (η οποία επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από ένα χρόνο περίπου) κατετάγη στην 3η θέση μετά από τρεις αγώνες.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες συμμετοχές, η Πολύμνια Τσόλια πέρασε νικηφόρα τον πρώτο αγώνα αλλά αποκλείστηκε στο δεύτερο, ενώ ο Ανδρόνικος Παναγιωτίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του πρώτου αγώνα.

G1 GREECE OPEN2

G1 GREECE OPEN

G1 GREECE OPEN1

Ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Καντάρας, δηλώνει τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες τους σ’ ένα πολύ δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πήγαμε καλύτερα από το αναμενόμενο και η εμφάνισή τους μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ολα τα παιδιά -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- είναι αθλητές που δουλεύουν καθημερινά με πείσμα και όρεξη και είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθούν οι κόποι τους».

Σε ανακοίνωση, «το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους μεγάλους του χορηγούς ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES για την συνεχή τους στήριξη».

Σημειώνεται πως το διεθνές πρωτάθλημα G1 GREECE OPEN 2019  διοργανώθηκε από την Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, με συνδιοργανώτρια την World Taekwondo Europe (WTE). Συνολικά, πήραν μέρος περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες από 31 χώρες.

G1 GREECE OPEN3

Rabona ad