Δύο γκολ στο φινάλε με τον ίδιο πρωταγωνιστή

Σπάθα Δόξα Παχ. | 24 Μαρτίου 2018, 21:32

Στο φινάλε κρίθηκε η αναμέτρηση της Δόξας Παχιανων με τη Σπάθα στο γηπεδο της Μ. Ελιάς, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν δύο φορές με τον Γιάννη Βαρουξάκη και να παίρνουν τη νίκη με 2-0.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο υψηλόσωμος επιθετικός και μόνιμος πρωταγωνιστής της Σπάθας στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έκρινε και αυτό για την ομάδα του, καθώς άνοιξε το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου αφού πέρασε και τον Σκουμπάκη για να πλασάρει σε κενή εστία (0-1), ενώ λίγο αργότερα ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έκανε το 0-2.

Η Δόξα είχε πάντως νωρίτερα κάποιες σημαντικές στιγμές με τον νεοεισελθόντα Κορωνάκη στο 63′ αρχικά, ενώ στο 70′ ο Κληρονόμος δεν μπόρεσε να “νικήσει” σε τετ α τετ τον Τσαβαρή. Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα ο Μπαμπουνάκης είχε και δοκάρι για τη Δόξα.

Δόξα (Βασίλης Κούτας): Σκουμπάκης, Παπαδάκης, Κουνέτας, Αναστασόπουλος (60′ Κορωνάκης), Μαυροδήμος, Ανωμεριανάκης, Γκιόκα, Μπαμπουνάκης, Κληρονόμος, Κουρνιδάκης, Χριστοφής (73′ Βόκρι)

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ροδοκανάκης, Αλκούρτι, Ι. Βαρουξάκης, Μοσχανάκης, Μακράκης, Γλεντουσάκης, Κουδέρης (62′ Αράμποβ), Νεκ. Βαρουξάκης (70′ Ρεθεμνιωτάκης), Μετόντιεφ (75′ Αντ. Βαρουξάκης), Αντ. Νικολακάκης (85′ Παπαδοκωνσταντάκης)

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis