Δυναμικό ξεκίνημα στις μεταγραφές

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 16 Ιουλ 2018, 15:47

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε τις κινήσεις του για τη νέα σεζόν ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών που θέτει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α' Κατηγορία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Χρήστου Παπαδογιάννη ανακοίνωσε τις πρώτες έξι μεταγραφές, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν ακόμα δύο τις επόμενες ημέρες, έχοντας σαν στόχο ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Ο Ποσειδώνας θωράκισε τη θέση “1” καθώς απέκτησε δύο τερματοφύλακες με τον Γιώργο Μουστάκα να επιστρέφει στην ομάδα μετά την παρουσία του στον Μινώταυρο, ενώ θα τον πλαισιώσει και ο νεαρός Κωνσταντίνος Βαρουξάκης που προέρχεται από τις ομάδες υποδομής του Πλατανιά.

Αίσθηση προκαλεί και η άφιξη του Μάριου Ζντράβκοβιτς που αποκτήθηκε από την πρωταθλήτρια ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ενώ υπό τις οδηγίες του Χρήστου Παπαδογιάννη τίθεται ξανά ο 25χρονος αμυντικός Νίκος Πολάκης καθώς οι δυο τους είχαν συνυπάρξει σε Σπάθα και Δόξα Παχιανών πέρυσι. Αποκτήθηκε επίσης ο 24χρονος Μιχάλης Ζιντιρίδης από την Πέργαμο και ο συνομήλικός του Ιάκωβος Μαραγκουδάκης που θα βρεθεί για 2η φορά στα Χανιά μετά την Κ20 Πλατανιά πριν από μία 7ετία. Tην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦ Αρμένων στην Α’ Κατηγορία Ρεθύμνου.

Estrella

Rabona ad