Δρικάκης: Πέρσι τρίτοι, φέτος… πρώτοι ή δεύτεροι!

Απόλλων | 30 Αυγούστου 2018, 12:44

Ο Σταύρος Δρικάκης προσπάθησε με... διπλωματικό τρόπο να μιλήσει για το στόχο με τον οποίο "κατεβαίνει" η ομάδα του στο πρωτάθλημα. «Πέρσι τερματίσαμε στην τρίτη θέση, οπότε μένουν δύο θέσεις, πρώτη και δεύτερη για να κυνηγήσουμε», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο, το οποίο έκανε στο περιθώριο της κλήρωσης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προ των πυλών, με τον επικεφαλής της διοίκησης του Απόλλωνα να τονίζει ότι τρία είναι τα πιο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, ο Πανακρωτηριακός, ο Αρης Σ. και η δική του ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, ανέφερε ότι τουλάχιστον άλλες 7 ομάδες θα είναι πολύ ανταγωνιστικές.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος των κληρώσεων για Α’ και Β’ Κατηγορία και Κύπελλο Χανίων:

Για το στόχο του Απόλλωνα για τη φετινή σεζόν: «Νομίζω ότι το έχουμε πει από την αρχή, μια θέση παραπάνω από την περσινή».

Για το τι παραπάνω δηλαδή στοχεύει ο Απόλλων: «Πέρσι τερματίσαμε στην τρίτη θέση, οπότε μένουν δύο θέσεις, η πρώτη και η δεύτερη»…

Για το αν καλύπτει την ομάδα του η δεύτερη θέση: «Εγώ είπα μια θέση παραπάνω από πέρυσι. Το τι με καλύπτει θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς».

Για τις μεταγραφές: «Νομίζω ότι έχουμε κάνει καλές μεταγραφές. Εχουμε εντάξει στο ρόστερ μας παιδιά που έχουν εμπειρία, η οποία χρειάζεται όταν έχεις ένα στόχο παραπάνω, αλλά όλα αυτά θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι στα χαρτιά δεν έχει κερδίσει ποτέ κανείς».

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι: «Σίγουρα θα είναι πιο σκληρό γιατί οι ομάδες που υποβιβάζονται είναι πολλές που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια ακόμα και με τις πιο αδύναμες θεωρητικά ομάδες. Όλο το μυστικό είναι σε αυτά τα παιχνίδια, να περάσεις αλώβητος από εκεί, ένα παιχνίδι μπορεί να το κερδίσεις μπορεί να το χάσεις ούτως ή άλλως».

Για το αν υπάρχουν φαβορί: «Υπάρχουν φαβορί. Για μένα είναι ο Πανακρωτηριακός, ο Αρης Σούδας και εμείς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως είναι ο Γρανίτης, ο Μινώταυρος, ο Ποσειδώνας. Θα μπορούσα να πω δέκα ομάδες και να με συγχωρέσει κάποια αν δεν την είπα. Θεωρώ ότι δέκα ομάδες έχουν μεγάλες δυνατότητες και πιθανότητες».

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden