Δρακάκης: Κάναμε την αρχή που έπρεπε

Πανακρωτηριακός | 26 Σεπτεμβρίου 2018, 13:00

Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στις πρώτες αγωνιστικές της Α' κατηγορίας, ο Γιάννης Δρακάκης, μιλάει στο athlitiko για το ξεκίνημά του με τη φανέλα του Πανακρωτηριακού.

Ο “Δρακογκόλ” με τέσσερα γκολ, φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με ακόμα δύο παίκτες, τους Μιχάκη και Κένγκα, έχοντας κάνει πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν.

Ο χαρισματικός επιθετικός στις δηλώσεις του, τονίζει αρχικά ότι η ομάδα του έκανε το ξεκίνημα που έπρεπε: «Κάναμε την αρχή που έπρεπε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πλέον, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, θέλουμε να πέρνουμε τους τρεις βαθμούς για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας στο τελος της χρονιάς».

Aναφορικά με το δικό του ξεκίνημα και την κούρσα του τίτλο ανέφερε τα εξής: «Οσον αφορά, το δικό μου ξεκίνημα, είναι καλό. Εύχομαι να έχουν υγεία όλοι οι συμπαίκτες μου και εγώ, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω το ίδιο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω ότι θα γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από την στιγμή που υπάρχουν πολλές ποιοτικές ομάδες στην Α’ κατηγορία. Πολύ σημαντικό είναι επίσης να μην υπάρχουν τραυματισμοί για κανένα ποδοσφαιριστή».

Mikel Chania Delivery

Rabona ad