Δρακάκης: Ευελπιστώ ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νίκη (video)

Πανακρωτηριακός | 11 Οκτωβρίου 2019, 21:29

Τον Ρεθυμνιακό υποδέχεται την προσεχή Κυριακή ο Πανακρωτηριακός ευελπιστώντας πως έφθασε η στιγμή για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Δρακάκης και ο Μάκης Γιαννόπουλος μιλούν για την Κυριακάτικη αναμέτρηση και περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου.

Στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης μίλησαν ο ποδοσφαιριστής του Πανακρωτηριακού, Γιάννης Δρακάκης και το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Μάκης Γιαννόπουλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους…

Μάκης Γιαννόπουλος: «Ο Πανακρωτηριακός έχει κάνει τρία πολύ καλά παιχνίδια χωρίς να έχουν έρθει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο παιχνίδι της Κυριακής ποντάρουμε πάρα πολλά. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε τους τρεις βαθμούς, όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό και νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε 100% και θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Τα παιδιά αισθάνονται ότι υπάρχει μία “αδικία” για το ότι χάσαμε τους βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε στις λεπτομέρειες, είναι κάτι που επηρεάζει. Αυτά περάσανε, κοιτάμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και τα παιδιά θα εμφανιστούν όπως πρέπει.

Έχουν και την ποιότητα και την αξία για να τα καταφέρουν. Αρωγός στην προσπάθειά μας για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα είναι η παρουσία του κόσμου. Στη Γ’ Εθνική ο κόσμος είναι καταλυτικός παράγοντας. Δεν έχουμε παράπονο και πιστεύουμε ότι και την Κυριακή θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το αποτέλεσμα.»

Γιάννης Δρακάκης: «Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν και οι δύο ομάδες πάρα πολύ. Θα είναι ένα κλασικό ματς Γ’ Εθνικής που θα κριθεί στη δύναμη και στο ποιος θα το θέλει περισσότερο. Ευελπιστώ ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νίκη στο γήπεδό μας και να ξεκινήσουμε ένα θετικό σερί.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά μόνο μίας κατηγορίας, αλλά η πραγματική διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχουν πιο κλειστές άμυνες και είναι και το πρωτάθλημα δομημένο έτσι που το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Παιχνίδι με το παιχνίδι βλέπεις ότι δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στις ομάδες. Δηλαδή παιχνίδι που περνάει δεν ξαναγυρνάει.»

Mikel Chania Delivery

Rabona ad