Δράση για τα τμήματα Ενόργανης και Ακροβατικής Γυμναστικής του Κύδωνα

Σπορ 22 Νοεμβρίου 2018, 15:22

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα της Ενόργανης και της Ακροβατικής Γυμναστικής του Κύδωνα Χανίων.

Το τμήμα της Ενόργανης θα ταξιδέψει στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας, για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά. Στην ηλικιακή κατηγορία 9-10 ετών η αποστολή αποτελείται από τις Βασιλική Ρεϊζάκη, Μαρία Στρατουδάκη και Μαριλένα Μαζανάκη, στην κατηγορία 11-12 ετών θα συμμετάσχουν οι Σοφία Ζαχαρίου και Ελεάννα Καλατζάκη και στην κατηγορία 14+ ετών η Χρυσή Κουντουρόγιαννη.

Enorgani Kydon

Το τμήμα Ακροβατικής γυμναστικής θα συμμετάσχει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας “αίθουσα Ι. Μελισσανίδης”, το διήμερο 24 και 25 Νοεμβρίου. Στη Γ’ Κατηγορία ως Τριάδα Γυναικών θα διαγωνιστούν οι Αλεξία Ποντικάκη, Ελευθερία Σκουλάκη και Κωνσταντίνα Αρτζουχαλτζή. Στην Ε’ Κατηγορία ως Τριάδα Γυναικών θα πάρουν μέρος οι Αλεξία Βραχνά, Μιχαέλα Μαρακάκη και Κατερίνα Κιαγιαδάκη, στην παρθενική τους παρουσία.

karta antonis garden

Rabona ad