Δοκιμασία με τον πανίσχυρο Ολυμπιακό

Πόλο 15 Οκτωβρίου 2019, 11:04

Με τον αγώνα ανάμεσα σε Ναυτικό Ομιλο Χανίων και Ολυμπιακό ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα πόλο της Α1.

Το έργο του ΝΟΧ κρίνεται ως πάρα πολύ δύσκολο και η προσπάθεια του επικεντρώνεται στο πώς θα μπορέσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα.

Ενα παιχνίδι, λοιπόν, που δίνει την ευκαιρία στο ΝΟΧ και τους παίκτες του να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, στο πρώτο εντός έδρας για φέτος μετά τα δύο σερί εκτός με Χίο και Υδραϊκό, στα οποία ο Ναυτικός Ομιλος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει μια πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι στο κολυμβητήριο ξεκινά στις 16:00 και αναμένεται σίγουρα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης, Παπαδάκης.

Στον αντίποδα, για τον Ολυμπιακό, απών θα είναι ένας από τους δύο Χανιώτες παίκτες, ο Δημ. Σκουμπάκης. Επίσης, δεν έρχονται στα Χανιά και οι Μάρο Γιόκοβιτς, Κώστας Μουρίκης και Στέφαν Ζιβογίνοβιτς ενώ στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου επανέρχεται ο Στεφάν Μίτροβιτς.

JoyMachine

Rabona ad