Δοκιμάζει δυνάμεις το απόγευμα με Παναθηναϊκό

ΟΑΧ | 13 Μαρτίου 2019, 12:18

Σε αγωνιστική δράση θα βρεθεί το απόγευμα ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" τον Παναθηναϊκό.

Μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του ΕΦΑΟ Ζωγράφου, τα κορίτσια του Μάνου Μανουσάκη έχουν μια νέα πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά τους, σαφώς πιο δύσκολη σε σχέση με τον αγώνα που έδωσαν το περασμένο Σάββατο στον Κλαδισό, έχοντας σαν στόχο ουσιαστικά να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση.

Η δυναμικότητα του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη, με τις δύο ομάδες να έχουν άλλους στόχους και διαφορετική τροχιά στο πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά τον ΟΑΧ, η νίκη επί του Ζωγράφου άνοιξε το δρόμο της παραμονής, από την άλλη η σωτηρία δεν έχει “κλειδώσει” και θα χρειαστούν κάποιες ακόμα νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και είναι εξ αναβολής για την 15η αγωνιστική, αφού ήταν να γίνει τις μέρες που προέκυψε η πολύ μεγάλη κακοκαιρία στα Χανιά, με συνέπεια να μην μπορεί να φύγει το πλοίο από τη Σούδα προς τον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται η αποστολή για την χανιώτικη ομάδα πως είναι η εξής: Κουφογιάννη, Δεληγιάννη, Ψυχογιού, Φωτιάδη, Δερμιτζάκη, Παπαμαρκάκη, Βασιλογιαννάκη, Δασκουλίδου, Παπαδάκη και Ακρίβου.

karta antonis garden