“Διψασμένος” ο Αραβίδης

Super League 1 7 Αυγούστου 2018, 21:43

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για τη μεταγραφή του στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο 31χρονος επιθετικός δεν έκρυψε τη χαρά του από την εξέλιξη αυτή και τη “δίψα” του για να επιστρέψει στη δράση. Υποστήριξε, μάλιστα, πως όταν πρέπει θα παρουσιαστεί 100% έτοιμος για να βοηθήσει.

«Δεν έχω μείνει πίσω. Έχω δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα. Θα μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και θα είμαι 100% έτοιμος όταν πρέπει», είπε αρχικά.

Για τους λόγους που συμφώνησε με τον ΟΦΗ, επεσήμανε: «Μου αρέσει το κλίμα στην ομάδα και από τις επαφές που έκανα με τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση και τον προπονητή, διέκρινα φερεγγυότητα και σοβαρότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Αλετρά, για την προσπάθεια που έκανε να συμφωνήσουμε. Όπως επίσης και τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, που έδειξε πόσο με ήθελε να έρθω. Εύχομαι μαζί με την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Για την επιστροφή του στη… δράση δήλωσε: «Το γήπεδο για μένα είναι ότι σημαντικότερο για τη ζωή μου. Με κάνει χαρούμενο που επιστρέφω και θα το κάνω σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με μεγάλη δυναμική και ανθρώπους που τη στηρίζουν. Έχει δείξει με το πέρασμα των χρόνων ότι επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα με τη βοήθεια του κόσμου».

Ο Αραβίδης, τέλος, έστειλε μήνυμα στους φίλους του ΟΦΗ, λέγοντας:  «Θα δείτε από μένα αυτά που ξέρει ο κόσμος. Θα δώσω παραπάνω, λιγότερα αποκλείεται!».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad