Διπλό… σωτηρίας στη Σούδα για την Ασπίδα (pcs)

Ασπίδα Α.Π. Σούδας | 13 Ιανουαρίου 2018, 19:57

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε η Ασπίδα, η οποία νίκησε με 2-1 στο γήπεδο της Σούδας, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας σε ένα κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που θέλουν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο 45ο λεπτό η Ασπίδα ευτύχησε να προηγηθεί με 0-1 με σκόρερ τον Κουρομιχελάκη, με την ΑΠ Σούδας να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 58′ με τον Τσούρα από μπαλιά του Ποταμίτη.

ap soudas aspida 3

ap soudas aspida 4

Στο 63′ ο Τσιμπρικίδης είχε σουτ στο δοκάρι για την ομάδα του Αντώνη Παπαγεωργίου, με την Ασπίδα να πετυχαίνει τελικά το πολυπόθητο γκολ της νίκης στο 88′ με πλασέ του Κουρομιχελάκη μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Τζόκα.

ap soudas aspida 7

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου): Παπαδομανωλάκης, Ι. Ρηγάκης (46′ Τσούρα), Ν. Ράπτης, Ποταμίτης, Πλανάκης, Καραγιαννίδης, Κ. Ρηγάκης (55′ Σουρλατζής), Ξηράκης, Τσιμπρικίδης, Λαβράνος, Λαπάνι (60′ Α. Ράπτης)

Ασπίδα (Μάνος Καλαμπακάκης): Τσαγκάρης, Στ. Μπουζουνιεράκης, Δαμήλος, Χρ. Καβάθι, Β. Μήτρου, Τ. Μήτρου, Ρουσκέτος, Γ. Καβάθι (83′ Τζόκας), Κουρομιχελάκης, Θεοδώρου (81′ λ.τρ. Καλυβιανάκης), Καραμήτσος (89′ Ν. Μπουζουνιεράκης)

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards