Διπλή ενίσχυση στην επίθεση για την Υρτακίνα

Υρτακίνα | 13 Ιαν 2018, 13:23

Με δύο πολύ σημαντικές κινήσεις δυναμώνει την επιθετική της γραμμή η Υρτακίνα με στόχο να συνεχίσει στην κορυφή της Γ' Κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο σύλλογο της Καντάνου θα συνεχίσει ο Αιμίλιος Καρανάκης που αφήνει την Παλαιόχωρα μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας και επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Μαγκαφίνης τον χρησιμοποίησε σε φιλικά, καθώς και στα παιχνίδια του Κυπέλλου Χανίων, ενώ στη Γ’ Εθνική μέτρησε μία συμμετοχή.

Η δεύτερη μεταγραφή αφορά έναν από τους πιο χαρισματικούς επιθετικούς του νομού, τον Σταμάτη Λιονάκη, του οποίου τελευταίος σταθμός ήταν ο Κορωνίδα, ενώ έχει πολυετή παρουσία στην Α’ Κατηγορία, όμως κάποιοι τραυματισμοί τα τελευταία χρόνια δεν του έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πλέον έχουμε στο δυναμικό της ομάδας μας δυο σπουδαίους ανθρώπους και ποδοσφαιριστές..
Τον δικό μας Αιμίλιο Καρανάκη που μετα από 8 χρόνια στην ομάδα του Α.Ο.Παλαιοχώρας γυρίζει σπίτι του και τον σπουδαίο σκόρερ Σταμάτη Λιονάκη που τα λόγια είναι περιττά για την αξία του. Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να είστε πάνω απ όλα υγιείς.

Φωτ. Θοδωρής Ξενάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad