Δικαιώθηκε ξανά ο Ηρόδοτος!

Football League 12 Ιουλ 2018, 16:19

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα τις αποφάσεις της για το ματς Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος, που είχε διακοπεί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα νέα, έτσι, ήταν ευχάριστα για το σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού, καθώς απορρίφθηκε η έφεση των Πελοποννήσιων κι έτσι η αφαίρεση των 5 βαθμών παρέμεινε. Παράλληλα, η τιμωρία στον Μανώλη Παπαματθαιάκη και το συνεργάτη του Ανδρέα Ξυδάκη έπεσε από τους 6 στους 2 μήνες κι έτσι… σβήνει στα τέλη Ιουλίου. Ο Αστέρας, βέβαια, έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η απόφαση για την έφεση του Αστέρα: «Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας – Πανοπούλου κατά της υπ’ αριθ. 218/31-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

Η απόφαση για την έφεση του Ηροδότου: «Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Εμμ. Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθ. 218/2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβληθείσα στους εγκαλούμενους ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έξι (6) μήνες. Επιβάλλει σε έκαστο των εγκαλουμένων Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες».

Απορρίφθηκε, βέβαια, και η έφεση του Εθνικού για την ποινή του με -3 στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων. Αλλαγές, έτσι, στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ ανόδου δεν υπήρχαν.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad