Διαφορά ποιότητας… ΟΦΘ-ΝΟΧ 6-13

Πόλο 20 Οκτωβρίου 2018, 16:31

Πολύ μεγάλη αποδείχτηκε η διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Ναυτικό Ομιλο Χανίων και Ομιλο Φίλων Θαλάσσης, με την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα να επικρατεί με σκορ 13-6 στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο ΝΟΧ ουσιαστικά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΟΦΘ, τον οποίο… βύθισε μέσα στην έδρα του, μια νίκη που είναι έτσι η δεύτερη σε ισάριθμα ματς, γεγονός που δίνει την ευκαιρία στη χανιώτικη ομάδα να ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική, φιλοξενώντας τη Χίο στα Χανιά, έχει την ευκαιρία να φτάσει στο 3 στα 3.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Νίκο Μπατάκη που σημείωσε τρία γκολ, ενώ τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μάρκο Σρβένκο, σκοράροντας δύο. Από 2 γκολ σημείωσαν ακόμα οι Χατζηκυριακάκης, Αγιωργούσης και Μπαριωτάκης ενώ 1 γκολ πέτυχαν οι Νάστραν και Χαριτάκης.

Τα 8λεπτα: 2-4, 1-2, 1-4, 2-3

ΟΦΘ (Τέλης Κορίτσας): Αληχανίδης Αβ. 2, Βαχαρέλης 1, Προσινικλής 1, Πισσίας 1, Παπαμανωλιουδάκης 1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπατάκης 3, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης 2, Σρβένκο 2, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 2, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Λειψάκης.

JoyMachine

Rabona ad