Διακάκης: Θα κριθεί στα ντέρμπι με Απόλλωνα-Αρη Σούδας

Παλαιόχωρα | 9 Οκτωβρίου 2019, 19:55

Μαθήματα χαρακτήρισε ότι πρέπει να είναι τα παιχνίδια -όπως αυτό με την ΑΕ Κυδωνίας- για τους παίκτες του, ο προπονητής της Παλαιόχωρας, Τάκης Διακάκης.

Ο Χανιώτης τεχνικός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το πού θα κριθεί το πρωτάθλημα, σημειώνοντας ότι αυτό κατά την άποψή του θα συμβεί στα ντέρμπι με Αρη Σούδας και Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε στο athlitiko είναι οι εξής:

«Παίξαμε 60 λεπτά πάλι με 10 παίκτες… Ηταν πολύ δύσκολο γιατί το παιχνίδι ήταν ισόπαλο. Καταφέραμε να προηγηθούμε, δεχτήκαμε ένα “κρύο” γκολ στις αρχές του β’ ημιχρόνου, αλλά καταφέραμε και με 10 παίκτες να είμαστε πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι, ακυρωθέν γκολ και με σωστό ποδόσφαιρο καταφέραμε να βάλουμε άλλα δυο γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο. Αυτά είναι μαθήματα για τους παίκτες μου για να καταλαβαίνουν ότι πρέπει να μπαίνουν σε όλα τα παιχνίδια σοβαρά και να κερδίζουμε πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι σήμερα.

Για το 4/4 της ομάδας του και την ισοβαθμία με Απόλλωνα, Αρη Σ. στην κορυφή: «Απ’ ό,τι δείχνει, θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κόψουν βαθμούς και ειδικά σε γήπεδα που είναι ακατάλληλα για ποδόσφαιρο όπως αυτό που παίξαμε με το Γρανίτη. Θα δείξει στην πορεία γιατί κάποιες ομάδες θ’ ανέβουν, αλλά πιο πολύ θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια γιατί θα μετρήσει και ψυχολογικά».

Mikel Chania Delivery
Auto KCS

Rabona ad