Διαθεσόπουλος: Συγχαρητήρια Άννα

Κολύμβηση | 9 Δεκεμβρίου 2019, 0:20

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Γλασκώβη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μικρής πισίνας. Μέλος της τετραμελούς Ελληνικής αποστολής και η Άννα Ντουντουνάκη που ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με έξι πανελλήνια ρεκόρ κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, σχολιάζοντας τα τέσσερα μετάλλια που κατέκτησε η Ελληνική αποστολή, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Αντρέα, την Άννα και σε όλα τα μέλη της αποστολής. Ή παρουσία τους ήταν αξιοπρόσεκτη. Για μια ακόμη φορά τίμησαν τα ελληνικά χρώματα και απέδειξαν ότι η κολύμβηση κάνει σπουδαία βήματα στη διεθνή σκηνή. Συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές τους και σε όλους όσους βρίσκονται δίπλα τους.»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ και υπεύθυνος του αθλήματος της κλασικής κολύμβησης, Δημήτρης Σαρακατσάνης, αναφέρθηκε επίσης στην Ελληνική αποστολή:

«Ήταν μία μεστή παρουσία που μας εξέπληξε όλους θετικά. Τέσσερα μετάλλια δεν είναι μικρό πράγμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Ήλπιζα σε ένα μετάλλιο από τον Βαζαίο, αλλά αυτός πράγματι μας εντυπωσίασε όλους. Υπέροχη εμφάνιση. Δεν ήταν μόνο όμως ο Ανδρέας που έκανε σπουδαία πράγματα. Η Άννα Ντουντουνάκη έφτασε κι αυτή στον βάθρο, ενώ είχαμε πολλούς τελικούς και αρκετά νέα πανελλήνια ρεκόρ. Μια υπέροχη παρουσία. Συγχαρητήρια στον Αντρέα, στην Άννα και σε όλα τα μέλη της αποστολής.»

JoyMachine

Rabona ad