Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Θα έρθουμε με χαρά στην Κρήτη

Βόλεϊ | 8 Οκτωβρίου 2019, 20:25

Στην Κρήτη αναμένεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τα δύο φιλικά με τον ΟΦΗ την Παρασκευή (11/10) και το Σάββατο (12/10). Ο τεχνικός των "πρασίνων" μιλά για την Κρητική ομάδα, αλλά και για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής ομάδας. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα ου ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρθηκε στο φιλικό των δύο ομάδων που έγινε στην Αθήνα, αλλά και σε εκείνα που θα ακολουθήσουν στην Κρήτη:

«Και για μας, ήταν το πρώτο φιλικό. Είμαστε σε προετοιμασία. Για την περίοδο που είναι οι ομάδες, παίχθηκε πολύ καλό βόλεϊ, μπορώ να πω. Τώρα έχουμε άλλα δυο δυνατά τεστ στο Ηράκλειο. Θα έρθουμε με χαρά στην Κρήτη, για άλλα δυο δυνατά παιχνίδια.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει παίκτες που τους γνωρίζουμε, είναι έμπειροι και γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τα προβλήματα της Volley League είναι γνωστά. Προέρχονται από χρόνια. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο.

Εγώ θέλω να πω ότι στο τέλος το πρωτάθλημα, όπως γίνεται κάθε χρόνο, θα μας αποζημιώσει όλους, είτε γίνεται με 8 ομάδες, είτε είναι με 9 ομάδες, είτε με δέκα. Η ποιότητα του πρωταθλήματος, είναι τέτοια, που κάθε χρόνο μας αποζημιώνει. Οπότε ας μην γκρινιάζουμε.»

JoyMachine

Rabona ad