Δηλώσεις Τσάκωνα, Νυφαντόπουλου, Αναστασάκη για το Βερολίνο

Στίβος | 5 Αυγούστου 2018, 23:39

Με τρεις αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο Γ.Σ. "Ελευθέριος Βενιζέλος" στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που αρχίζει τη Δευτέρα (06/08) στο Βερολίνο.

Οι Μιχάλης Αναστασάκης, Γιάννης Νυφαντόπουλος και Λυκούργος Τσάκωνας είναι έτοιμοι για τη συμμετοχή τους στη σπουδαία διοργάνωση.

Ο “Ελ. Βενιζέλος” με ανακοίνωσή του εκφράζει τις ευχές του στους τρεις αθλητές του: Ξεκινά την Δευτέρα το πανευρωπαϊκό στο Βερολίνο με την συμμετοχή 3 αθλητών μας. Αναστασάκης Μιχάλης στην Σφυροβολία, Νυφαντόπουλος Γιάννης στα 100μ και στην 4Χ100, και ο Τσάκωνας Λυκούργος στα 200μ και στην 4Χ100. Ο Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα προσπαθήσει να επαναλάβει την πολύ καλή παρουσία που είχε στο Άμστερνταμ: «Οι τελευταίοι αγώνες, αλλά και η προετοιμασία έδειξαν πως είμαι καλά. Σίγουρα θέλω να πάω να κάνω έναν καλό προκριματικό και να πάρω την πρόκριση για τον τελικό. Φυσικά είναι κίνητρο για μένα να προσπαθήσω να επαναλάβω την πολύ καλή παρουσία του Άμστερνταμ (ήταν 4ος)».

Σε καλή κατάσταση σχολίασε ότι βρίσκεται ο Λυκούργος Τσάκωνας, ευελπιστώντας σε μια καλή παρουσία: «Είμαι σε καλή κατάσταση και η προετοιμασία μου πήγε καλά. Θέλω να κοιτάζω την κάθε κούρσα ξεχωριστά και ελπίζω να φθάσω μακριά. Το επίπεδο είναι υψηλό στα 200 μ. και δεν είναι μόνο 2-3 ονόματα που ξεχωρίζουν, αλλά αρκετοί που είναι ικανοί να διεκδικήσουν κάτι καλό. Ευελπιστώ σε μια καλή παρουσία».

Τέλος αρκετά αισιόδοξος παρουσιάστηκε και ο Γιάννης Νυφαντόπουλος: «Πρώτη συμμετοχή, αρκετή αισιοδοξία. Στα 100 μ. θα επιδιώξω να προσεγγίσω το ρεκόρ μου. Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, ωστόσο θεωρώ πως μπορώ να περάσω στον ημιτελικό. Η σκυτάλη είναι δυνατή και ευελπιστώ πως θα καταφέρουμε να είμαστε τουλάχιστον στην 12άδα».

Το βίντεο από την επίσημη φωτογράφιση της ελληνικής αποστολής πριν την αναχώρηση για το Βερολίνο:

 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad