Δηλώσεις από Λαμπράκη, Καπνίδη

Football League 24 Ιουλ 2018, 11:20

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινά η νέα σεζόν στον Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Σταύρο Λαμπράκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων” στο ξεκίνημα των δηλώσεών του αναφέρθηκε στον αείμνηστο ηγέτη της ομάδας, Απόστολο Παπουτσάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από την απώλειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για τη νέα σεζόν έχουν ως εξής: «Είναι μια καινούρια χρονιά, με όνειρα και φιλοδοξίες. Ευελπιστούμε να υπάρχει υγεία στους παίκτς, πρόοδος, εξέλιξη και μέσα από καλό ποδόσφαιρο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχοι είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρσι, σε όλα τα επίπεδα. Αν αναλογιστούμε ότι πέρσι μαζευτήκαμε τέλος Αυγούστου 14 παιδιά και πήγαμε στο Καρπενήσι και σιγά-σιγά φτιάχτηκε η ομάδα, τώρα είμαστε σε πάρα πολύ καλύτερη αφετηρία, οπότε είναι φυσιολογικό η ομάδα να ξεκινά από πολύ καλύτερες βάσεις. Ευελπιστούμε ότι με πολλή δουλειά, με σεμνότητα, με παιδιά με κίνητρο και φιλοδοξίες, μέσα από καλό ποδόσφαιρο να προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τις μεταγραφές: «Σύντομα θα έχουμε άλλες δύο μεταγραφές. Το πρώτο διάστημα θα γίνει μια αξιολόγηση από τον κόουτς για το έμψυχο δυναμικό και αν χρειαστεί κάτι ακόμα εδώ είμαστε».

Για τον Κάιπερς: «Ο Κάιπερς μας έστειλε ένα μήνυμα ότι έχει ωτίτιδα και δεν μπορεί να ταξιδέψει. Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά, εδώ είμαστε, τον περιμένουμε. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι με τον Εργοτέλη δεν μπορεί να παίξει κανείς, γιατί έχει όλα τα δίκια με το μέρος του».

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αντώνης Καπνίδης, δήλωσε τα εξής: «Είναι μία νέα σελίδα, την οποία δε χρειάστηκε πολύ να σκεφτώ, με τον τρόπο που με προσέγγισε η ομάδα και με το πλάνο που μου έδειξαν ότι έχει ήμουν πολύ θετικός σε αυτό και πήρα γρήγορα την απόφαση να έρθω εδώ πέρα».

Για τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά: «Οι σκέψεις μου είναι πρώτα απ’ όλα να έχω υγεία εγώ και οι συμπαίκτες μου, να δουλέψουμε με ταπεινότητα, να δουλέψουμε πολύ ωραία και να βελτιωθούμε και ατομικά και σαν ομάδα για να πάμε ψηλά. Το κυριότερο είναι ότι όλα τα παιδιά είναι νέα, έχουν στόχους, ατομικούς και για τον σύλλογο ταυτόχρονα. Έχουμε θέληση, θα το δείτε και στις προπονήσεις και στους αγώνες και πιστεύω ότι θα αποκτήσω ένα πνεύμα νικητή. Κάθε παιχνίδι θα πηγαίνουμε να το κερδίζουμε, αυτός είναι ο στόχος και άμα το καταφέρουμε αυτό θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad