Δηλώσεις από Γαλανάκη, Καστρινάκη και Μαρκουλάκη

Γενικά Θέματα - Τοπικό 30 Αυγούστου 2018, 14:53

Διαβάστε τις δηλώσεις που έγιναν στο περιθώριο της κλήρωσης της ΕΠΣΧ από παράγοντες και ανθρώπους των ομάδων. Συγκεκριμένα, μιλούν ο Σήφης Γαλανάκης από τον Θησέα, ο Αντώνης Καστρινάκης από την Υρτακίνα και ο Νεκτάριος Μαρκουλάκης από τον Κρητικό Αστέρα.

Ο ΣΗΦΗΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ

Αναφορικά με τους στόχους του Θησέα, ο κ. Γαλανάκης τόνισε τα εξής: «Στόχος μας για φέτος είναι να προωθήσουμε κάποια παιδιά από τη δεύτερη ομάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία. Έχει γίνει ήδη μια προεργασία και με τη συνεισφορά των νέων παιδιών θα βοηθηθούν και οι πιο έμπειροι. Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια. Επιμένουμε στα νέα παιδιά γιατί πιστεύουμε ότι είναι το μέλλον. Ο Πέτρος (σ.σ. Γιανναράκης) είναι σπλάχνο της ομάδας και πιστεύουμε σε αυτόν. Ολα καλα, υγεία μόνο».

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Υρτακίνας, Αντώνης Καστρινάκης σημείωσε τα εξής: «Ξεκινάμε σιγά σιγά να φτιάχνουμε την ομάδα. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Δηλώσαμε συμμετοχή και στο Κύπελλο γιατί είναι μια καλή εμπειρία. Κληρωθήκαμε με μια ομάδα ίδιας κατηγορίας, με το ματς να γίνεται στην Κάντανο και βλέπουμε».

Kastrinakis

Αντ. Καστρινάκης.

Markoulakis

Νεκτ. Μαρκουλάκης.

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

Τέλος, ο πρόεδρος του Κρητικού Αστέρα, Νεκτάριος Μαρκουλάκης είπε τα εξής: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία χωρίς τραυματισμούς και να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο. Για την ομάδα μου φέτος πάλι τα ίδια, πολλά πιτσιρίκια και νεολαία που γύρισε από διάφορες ομάδες. Θεωρώ ότι θα παίξουμε καλύτερη μπάλα, να έχουμε υγεία και πιστεύω θα πάμε πάρα πολύ καλά. Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, θα μου άρεσε να δω καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μου και να αναδειχθούν πιτσιρίκια και α παίξουν σε μεγαλύτερεςκατηγορίες».

 

 

karta antonis garden