Δεύτεροι οι Παίδες, πέμπτοι οι Μίνι Παίδες του ΝΟΧ στο τουρνουά του Ρεθύμνου

Πόλο 9 Ιουλ 2018, 17:16

Την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση είχαν οι πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Ρεθύμνου.

Ο ΝΟΧ κατέβηκε στους αγώνες με δύο ομάδες, τον ΝΟΧ 1 και τον ΝΟΧ 2, όπου την πρώτη ομάδα αποτελούσαν παιδιά γεννηθέντα το 2004 και τα οποία από την επόμενη σεζόν θ’ απαρτίζουν την κατηγορία των Παίδων. Μάλιστα, ο ΝΟΧ 1 κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, χάνοντας από τον Πανιώνιο με σκορ 10-5. Προηγουμένως, οι 14χρονοι πολίστες είχαν κερδίσει κατά σειρά τους Ν.Ο. Ρεθύμνου 1, ΝΟΧ 2 και Ν.Ο. Ρεθύμνου 2.

Τη δεύτερη ομάδα του ΝΟΧ (ΝΟΧ 2) αποτελούσαν οι Μίνι Παίδες, που πλασαρίστηκαν στην 5η θέση, χάρη στις νίκες που πέτυχαν σε βάρος των Πάφου, Ν.Ο. Ρεθύμνου 1 και Μίλωνα.

Paides tournoua Rethimno

Αναλυτικά, οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν οι εξής:

Παίδες 2004 (ΝΟΧ 1): Ασγουδάκης, Γουρνιεζάκης, Λουβιτάκης, Μανιουδάκης, Μαστραντωνάκης, Πρωιμάκης, Σιδηρόπουλος, Σουραϊλίδης, Τσουρής, Φυτράκης

Μίνι Παίδες (ΝΟΧ 2): Ανδρουλάκης, Αρετάκης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Ιγνατίου, Καλογερής, Κανδανολέων, Μητράκης, Μουρτζάκης, Μπενεβίδης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Σπάχιτς, Σταματάκης, Τζανακάκης, Φαντριδάκης, Χειλουδάκης Γεώργιος, Χειλουδάκης Σταμάτης.

karta antonis garden

Rabona ad