Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Καλτσέτο

Νέος Κισσαμικός ΑΣ Καλτσέτο | 13 Ιανουαρίου 2018, 20:17

Mε εμφατικό τρόπο πέρασε από το Καστέλι και το παιχνίδι με το Νέο Κισσαμικό, η ομάδα του Καλτσέτο που νίκησε με 6-2 και διπλασίασε με αυτό τον τρόπο τις νίκες της στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή που είχε σημειώσει την προηγούμενη αγωνιστική με την Αγία Μαρίνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο πρώτο ημίχρονο… έβρεξε γκολ για τις δύο ομάδες με το Καλτσέτο να προηγείται δύο φορές με τους Τζούγκαρη (0-1) στο 6′ και Κρεμασμενάκη στο 11′ (1-2), καθώς ο Νέος Κισσαμικός είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 8′ με τον Ψωματάκη.

Ακουλούθησαν δύο τέρματα από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Καλτσέτο, τον Μπάχα (από την ΑΕ Κυδωνίας) στο 20′ και το 45′ με το προβάδισμα των φιλοξενούμενων να διευρύνεται έτσι στα τρία τέρματα (1-4).

Στο β΄μέρος, ο Καβρουλάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 στο 60′, με τον Ψωματάκη να μειώνει με το 2ο προσωπικό του γκολ στο 67′ για το 2-5. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κρίστο στο 75′, λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Μιχελιδάκης, Ι. Παπαδάκης, Κουκουράκης, Γ. Καστανοπουλάκης, Παπαγιαννάκης, Ν. Ζουριδάκης (60′ Μαραγκουδάκης), Γ. Ψωματάκης, Γ. Μπέκας, Τουλουπάκης, Χουδαλάκης, Σχοινοπλοκάκης

Καλτσέτο (Νότης Ματηγάκης): Πόντα, Φανδριδάκης, Μαρκουλάκης, Τζούγκαρης (30′ Σταυρουλάκης), Πρωτοπαπαδάκης (41′ Βογιατζής), Σκουλάκης, Τσεσμελής (53′ Ποντικάκης), Ελευθερίου, Καβρουλάκης (73′ Κρίστο), Μπάχα, Κρεμασμενάκης

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards