Δεύτερη νίκη στο Φραγκοκάστελο

Τάλως Σφακιά | 25 Νοεμβρίου 2018, 19:45

Τα Σφακιά έφτασαν στην 2η νίκη τους στη Γ' κατηγορία, καθώς με "σύμμαχο" την έδρα τους νίκησαν με 2-1 τον Τάλω για την 5η αγωνιστική της Γ' κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι κατέβηκαν με 10 ποδοσφαιριστές στο Φραγκοκάστελο, προηγήθηκαν μάλιστα στο 25′ με τον Τσαπατάκη, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με αυτό το σκορ (0-1).

Τα Σφακιά κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ μέσα σε διάστημα λίγω λεπτών στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Αρχικά στο 47′ ο Ιωσήφ Τζωρτζάκης έκανε το 1-1 με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βοτζάκης. Το τελικό 2-1 έγραψε στο 50′ ο Μανουσέλης μετά από σέντρα του Ιωσ. Τζωρτζάκη.

Ο τελευταίος είχε και τρία δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σημειώσει παραπάνω τέρματα στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Μπραουδάκης
Βοηθοί: Καντεράκη-Ξενάκη

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Δουρουντούς, Μπολιώτης, Ι. Εμ. Τζωρτζάκης (40′ Μανουσέλης), Ι. Ι. Τζωρτζάκης, Ιωσ. Τζωρτζάκης, Βούρβαχης, Μ. Σφηνιάς (60′ Μπούχλης), Ι. Σφηνιάς (55′ Σκουλούδης), Βοτζάκης, Δουρουντάκης (70′ Γλεντούσης)

Τάλως (Γιώργος Παπαβασιλείου): Νικολουδάκης, Μαρινάκης, Ποντικάκης, Παπαβασιλείου, Καρβουνιάρης, Ντερβίση, Ασβεστάς, Δασκαλάκης, Τσαπατάκης, Ταργατζάκης

 

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad