Δεύτερη νίκη με έξι γκολ στο Κολυμπάρι

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Ηφαιστος | 20 Οκτωβρίου 2019, 15:19

Ο Ήφαιστος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα νικώντας την Κυριακή το πρωί με το εντυπωσιακό 6-3 τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών στο Κολυμπάρι. Αυτό ήταν μάλιστα το καλύτερο δώρο για τον προπονητή των νικητών, Στέλιο Κουκουδάκη, ανήμερα των γενεθλίων του.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 0-2 για τον Ήφαιστο με πρωταγωνιστές τους Νικολακάκη-Αγγελάκη. Οι δυο τους συνεργάστηκαν και στις δύο περιπτώσεις με τον Νικολακάκη να κάνει το 0-1 και τον Αγγελάκη το 0-2.

Ακολούθησε το 0-3 στο 30′ με τον Αγγελάκη ξανά σκόρερ, από πάσα του Παπακαστρήσιου, με τον Μπουτζαλή να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-4 στο 68′, έπειτα από ασίστ του Ξανθάκη.

Στο 70′ μείωσε σε 1-4 ο Μαριανάκης για τον Ποσειδώνα, όμως ένα ακόμα γκολ του Γαρυφαλή (πάσα Μπουτζαλή) έκανε το 1-5 στο 75′.

Στο 78′ μείωσε εκ νέου σε 2-5 ο Μπαλαντινάκης, με τον Νικάκη να κάνει το 2-6 στο 80′ και τον Γαλανάκη το τελικό 3-6 στο 88′.

Διαιτητής: Χρ. Γιαννουλάκης Βοηθοί: Ανεζάκης – Σαρικάκη

Ποσειδών Κ.Ρ. (Μανώλης Πηγουνάκης): Μπλαντέμης, Αχλάτης, Μυφτάρι, Σκουμπάκης, Κατωτικίδης, Τσότσος, Μαριανάκης, Θεοδωρογλάκης (85′ Κολοκυθάς),  Δοξάκης, Kισσανάκης (74′ Γαλανάκης), Μπαλαντινάκης

Ήφαιστος (Στέλιος Κουκουδάκης): Μακρυγιαννάκης, Ξανθάκης, Σκευοφύλαξ, Νησωτάκης, Τσούκαλας, Σπανουδάκης, Νικολακάκης (72′ Νικάκης), Κ. Κουράκης (67′ Μουσικούδης), Παπακαστρήσιος (67′ Μπουτζαλής), Αγγελάκης (56′ Γαρυφαλής), Τσίτας

 

Estrella

Rabona ad