Δεν κατεβαίνει τη νέα περίοδο ο Φωστήρας…

Φωστήρας | 13 Ιουλ 2018, 17:11

Μετά την αποχώρησή του από την Α' ΕΠΣ Χανίων τη σεζόν που πέρασε, ο Φωστήρας δεν φαίνεται διατεθειμένος να "κατέβει" τη νέα σεζόν στη Β' κατηγορία, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις πληροφορίες του athlitiko.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ΦΑΣ αποχώρησε την περσινή χρονιά από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, μετά από μόλις ένα παιχνίδι, αυτό που έδωσε στην πρεμιέρα απέναντι στον Αρη Σούδας. Εκείνο το ματς είχε διεξαχθεί συγκεκριμένα στις 10 Σεπτεμβρίου 2017, στο γήπεδο των Νεροκούρου και είχε λήξει με σκορ 7-0 για τον Αρη. Στη συνέχεια, η ομάδα των Αγ. Σαράντα αποφάσισε να εγκαταλείψει και να μη συνεχίσει την πορεία της στην Α’ ΕΠΣΧ, με συνέπεια να δηλώσει την αποχώρησή της αρκετά νωρίς και να οδηγηθεί πρόωρα στη Β’ Κατηγορία από την οποία είχε πανηγυρίσει μια ιστορική άνοδο.

Η απόφαση όπως φαίνεται δεν θα αλλάξει για τον Φωστήρα, ο οποίος ούτε τη νέα χρονιά προτίθεται να δηλώσει συμμετοχή στη Β’ Κατηγορία. Εάν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτό θα έχει σαν φυσικό επακόλουθο να αδειάσει ακόμα μία θέση στο πρωτάθλημα… 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad