Δεν καταρτίστηκαν οι όμιλοι! Για τις 6 Σεπτεμβρίου η διαδικασία

Γ' Εθνική 24 Αυγούστου 2018, 16:06

Σε διαδικασία αναμονής θα πρέπει να συνεχίσουν να βρίσκονται Παλαιόχωρα, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, αλλά και όλες οι ομάδες της Γ' Εθνικής από την Κρήτη μέχρις ότου να επιβεβαιώσουν τον όμιλο στον οποίο θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο.

Αυτό συνέβη γιατί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ουσιαστικά δεν έλαβε απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα. Συγκεκριμένα, καταπιάστηκε με τις προκηρύξεις των δύο μεγαλύτερων πρωταθλημάτων, της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ και ως εκ τούτου, δεν υπήρχε η δυνατότητα να προχωρήσει, τουλάχιστον όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στη συγκρότηση των ομίλων της Γ’ Εθνικής για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία προγραμματίστηκε για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, κάτι που συνεπάγεται ότι τότε θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν οι χανιώτικες αλλά και οι κρητικές ομάδες πού θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο.

Φυσικά, εκκρεμές παραμένει και το θέμα της κλήρωσης, που είναι κάτι που πρέπει να γίνει, όταν η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχει καθοριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου. Σίγουρα, ένας προγραμματισμός που δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση τις ομάδες, αντίθετα τις δυσκολεύει αφάνταστα.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad