Δεν είχε νικητή το γειτονικό ντέρμπι

Παγχανιακός / ΔΑΑΟΧ Γρανίτης | 17 Νοε 2018, 19:40

Πολλά γκολ είχε η γειτονική αναμέτρηση του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ με τον Γρανίτη που δεν ανέδειξε τελικά νικητή στους Αγίους Αποστόλους (2-2).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα στο 3′ με το σουτ του Στρατουδάκη και τελικά προβάδισμα πήρε ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ στο 20′. Ο Παπασηφάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Αθανασάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, στέλοντάς την στα δίχτυα του Νικοάρα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν σε 1-1 άμεσα με τον Κουλούρη στο 22′, σκορ που ολοκλήρωσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.

Ο τελευταίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 60′ έβαλε μπροστά τον Γρανίτη (1-2), όμωςκαι οι γηπεδούχοι είχαν την δική τους απάντηση στο 68′, με τον Παπασηφάκη να γράφει το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Πολυθοδωράκης

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Στέλιος Τζωρτζάκης): Σφακιωτάκης, Κορκίδης, Κιουρτσίδης, Σαρίκας (65′ Tσέλεβιτς), Μαρνελάκης, Φαντάκης, Κουκουράκης, Παπασηφάκης, Ράντεφ, Αθανασάκης (70′ Μαρικλέν), Γραμμόζης (39′ Διαμαντής)

Γρανίτης (Μανώλης Μπασιάς): Νικοάρα, Μαλαμάς, Κρασουδάκης, Κουλάκης, Τρικουνάκης, Στρατουδάκης, Παπαδόπουλος, Κουτουλάκης (46′ Μαυρεδάκης), Νταγκουνάκης, Καραταράκης (85′ Κατσαρός), Κουλούρης

fantakis koulakis

fasi

fasi.jpg1

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad