Δεκάδες παιδιά στην γιορτή των καλοκαιρινών προγραμμάτων του ΝΟΧ (pics)

Κολύμβηση | 2 Αυγούστου 2018, 15:06

Με επιτυχία και υπό την παρουσία πλήθους κόσμου, ο οποίος κατέκλυσε τις εξέδρες πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (1/8) το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων η καλοκαιρινή γιορτή των τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης και του προγράμματος ολοήμερης αθλητικής δραστηριότητας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. 

Δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία για περισσότερες από δύο ώρες να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων που απέκτησαν μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού στο κολύμπι, ενθουσιάζοντας τους γονείς και τους φίλους τους που απόλαυσαν έτσι ένα μοναδικό θέαμα.

IMG 5905 2

IMG 5913 2

IMG 5918 2

Παράλληλα και όπως γίνεται πάντοτε, ο Ναυτικός Ομιλος προχώρησε σε μία σύντομη και πολύ εποικοδομητική παρουσίαση των αθλημάτων που καλλιεργεί, από το πόλο, την κολύμβηση, την τεχνική και την καλλιτεχνική κολύμβηση μέχρι το κανόε καγιάκ, το SUP και την ιστιοπλοΐα. Επίσης, παρουσιάστηκε και το κοινωνικό πρόγραμμα που λειτουργεί ο Ομιλος και που αφορά τη ναυαγοσωστική και το τμήμα ειδικής άθλησης ή Special Olympics.

IMG 5932 2

IMG 5939 2

IMG 5941 2

IMG 5942 2

«Για μια ακόμη χρονιά, ο Ναυτικός Ομιλος με τη γνώση, την εμπειρία, την εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό των προπονητών και εκπαιδευτών του, καταφέρνει να συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό παιδιών, μυώντας τα ουσιαστικά στον υγρό στίβο. Γεγονός αποτελεί επίσης ότι πολλά από αυτά τα παιδιά επανδρώνουν στην πορεία των χρόνων τα τμήματα του Ομίλου και εξελίσσονται, έχοντας την πρώτη τους εμπειρία, είτε στα τμήματα εκμάθησης, είτε λαμβάνοντας μέρος στο ολοήμερο, σε πρωταθλητές, έχοντας διακρίσεις και σε διεθνές επίπεδο. Ειδικότερα, θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στους γονείς για την συνεχή τους στήριξη, την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στον Ναυτικό Ομιλο.

Κλείνοντας, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τα Super Market ΣΥΝ.ΚΑ. για την προσφορά των γλυκισμάτων στο περιθώριο της γιορτής», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Ν.Ο. Χανίων.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad