Δανεικός σε ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Φαζός – Στον ΟΦΙ ο Παναγιώτου

Χανιά | 22 Αυγούστου 2018, 14:19

Ακόμη μία λύση στην αμυντική γραμμή προστέθηκε για τον Γιώργο Πετράκη στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, αφού ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Μανώλη Φαζού.

Ο 23χρονος αμυντικός δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου και θα συνεχίσει την καριέρα του στη χανιώτικη ομάδα.

Τις τελευταίες δύο σεζόν μέτρησε συνολικά 8 συμμετοχές στη Football League και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας. Η πιο “γεμάτη” του χρονιά στον ΟΦΗ ήταν τη σεζόν 2015-2016 στη Γ’ Εθνική, όπου έπαιξε σε 19 παιχνίδια. Τη σεζόν 2014-2015 ντεμπούταρε στη Super League κάνοντας συνολικά 10 συμμετοχές (και 5 στο Κύπελλο).

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε παράλληλα και τον δανεισμό του γκολκίπερ Γιάννη Παναγιώτου στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, δυο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, θα παραχωρηθούν δανεικοί για ένα χρόνο, προκειμένου να βάλουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν καλύτεροι.

Ο λόγος για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Μανόλη Φαζό και τον 21χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Παναγιώτου.

Ο Μανόλης Φαζός παραχωρήθηκε δανεικός με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό.

Ο Γιάννης Παναγιώτου, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στον ΟΦΙεράπετρας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ενημέρωσε τους δυο ποδοσφαιριστές για την απόφαση του, λέγοντας τους, ότι θεωρεί πως είναι καλύτερο για αυτούς στην παρούσα φάση, η συμμετοχή τους σε ανταγωνιστικές ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής, η οποία θα τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψουν καλύτεροι στον ΟΦΗ.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad