Δανεικός και ο Αντωνίου στον Εργοτέλη

Football League 25 Ιουλίου 2018, 12:17

Ο Εργοτέλης απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ και τον Χρήστο Αντωνίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 20χρονος ακραίος μέσος θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα για ένα χρόνο, ενώ ο Εργοτέλης επισημοποίησε και την επέκταση του δανεισμού από τους πρωταθλητές του Ηλία Τσέλιου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Π.Α.Ε. Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αντωνίου.

Ο 20χρονος ακραίος μέσος (γεννηθείς 14/2/98) αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για ένα χρόνο υπό την μορφή δανεισμού.

Ο Χρήστος Αντωνίου ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και πέρυσι (21/8/2017) μετά από απόφαση του Μανώλο Χιμένεθ ακολούθησε την προετοιμασία της ΑΕΚ υπογράφοντας μάλιστα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι τη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ο Εργοτέλης είναι για μένα η καλύτερη επιλογή καθώς είναι μια υγιείς και καλά οργανωμένη ομάδα ενώ μου ταιριάζει και το στυλ παιχνιδιού της. Βέβαια στην τελική μου απόφαση σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Ηλίας (Τσέλιος) ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Είμαι αποφασισμένος και έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συνδυάσω τις προσωπικές μου φιλοδοξίες με τους στόχους της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο.

Παράλληλα ανανεώθηκε και επίσημα για ένα ακόμα χρόνο ο δανεισμός του Ηλία Τσέλιου στην ομάδα μας με τον 21χρονο μέσο να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και αυτή την χρονιά στον Εργοτέλη, μια ομάδα με άριστο κλίμα και με ανθρώπους  που με εμπιστεύονται.  Φέτος υπάρχει πολύ καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα γεγονός που θα βοηθήσει πολύ στο να πετύχουμε το στόχους μας ο οποίος είναι πολύ πιο υψηλός από τον περυσινό. Με το ίδιο πάθος και πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας  θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Υπάρχει ήδη μια δυνατή βάση όπου σε συνδυασμό με τις προσθήκες παικτών και τον νέο προπονητή πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά ο στόχος θα επιτευχθεί».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad