Δαμιανάκης: Ο στόχος είναι η ομάδα να βγει στην Α’ Εθνική!

Football League 23 Αυγούστου 2018, 13:08

Υψηλούς στόχους έθεσε για τον Ηρόδοτο ο Μπάμπης Δαμιανάκης, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα προετοιμασίας με τον Εργοτέλη.

Ο άλλοτε αμυντικός του ΑΟ Χανιά τόνισε ότι στόχος για την ομάδα του δεν είναι απλά η παραμονή αλλά να πετύχει και πάλι μία άνοδο και να βρεθεί στη “μεγάλη” κατηγορία!

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Εμείς είμαστε μία νέα ομάδα, ακόμα είναι αρχή και είμαστε κουρασμένοι. Έχουμε ξεκινήσει περίπου έναν μήνα και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και προπονητικά και σε φυσική κατάσταση. Κάποια πράγματα δε μας βγαίνουν στο γήπεδο ακόμα, αλλά με τις οδηγίες του προπονητή και όλου του επιτελείου, αλλά και κάποιων ανθρώπων που μας βοηθάνε και εξωαγωνιστικά πιστεύω θα μας βγουν και στο πρωτάθλημα. Να έχουμε μία καλή σεζόν, με υγεία πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα θα μας βγουν στο γήπεδο».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα: «Αυτό που θέλουμε εμείς από τον κόσμο, που ήταν και πέρσι αλλά και κάθε χρονιά κοντά στην ομάδα, είναι να είναι και φέτος μαζί μας και από τη δική μας τη μεριά θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα ώστε έτσι η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Ο στόχος δεν είναι μόνο η ομάδα να σωθεί, εμείς κοιτάμε κάθε στόχο και παιχνίδι ξεχωριστά και να ανέβει η ομάδα στη μεγαλύτερη κατηγορία, που είναι η Α’ Εθνική. Αυτός είναι ο στόχος μας εμάς, η ομάδα να βγει πάλι στην Α’ Εθνική!»

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad