Δίπλα στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ ο Τιτάν

Τιτάν | 17 Οκτωβρίου 2019, 12:01

Μία ακόμα ομάδα από τα Χανιά, εκφράζει τη στήριξή της στην πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος δίνει μάχη με μία σπάνια ασθένεια.

Οπως γίνεται γνωστό στον αγώνα που ακολουθεί με τον Χάλη την Κυριακή θα υπάρξει ταμείο όπου ο καθένας θα μπορέσει να συνεισφέρει ένα ποσό το οποίο θα διατεθεί στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. 

H ανακοίνωση του Τιτάνα είναι η εξής:

Το ποδόσφαιρο και εν γένει ο αθλητισμός ως ένας από τους πιο παραγωγικούς τομείς του κοινωνικού γίγνεσθαι (οφείλει να) βρίσκεται σε άρρηκτη σύνδεση με τις ανάγκες και τον παλμό της κοινωνικής πραγματικότητας και να συνδυάζει τη χαρά της ευγενούς άμιλλας με την προαγωγή των ανθρωπιστικών αξιών, της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης σε σχέση με τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Σε αυτό το πνεύμα και με τη διάθεση να σταθούμε συμβολικά, ηθικά και πρακτικά πλάι στο πιο ελπιδοφόρο και ευάλωτο ανθρώπινο πλάσμα, στο Παιδί, ο Τιτάν Καλυβών καλεί τους φίλους του αλλά και όλους τους συντοπίτες και συμπολίτες μας να επιδείξουν τον αλτρουισμό και την ανθρώπινη ευαισθησία τους συνεισφέροντας τον οβολό τους στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στο ταμείο που θα οργανωθεί την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Ν. Χωριού και ώρα 16.00 στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας μας με τον Χάλη. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ που ήδη δίνει την πιο σκληρή και άδικη μάχη της μόλις 18μηνης ζωής του ενάντια στη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία και την αναλγησία της πολιτείας. Καλούμαστε όλοι μας, φίλαθλοι και μη, Αποκορωνιώτες και Χανιώτες, να ανταποκριθούμε στη στοιχειώδη ανθρώπινη υποχρέωσή μας και να ταχθούμε αρωγοί στον αγώνα του μικρού ήρωα και της οικογένειάς του…γιατί “αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα…”.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad