Δίπλα στα “Γενναία Παιδιά” της ΕΛΕΠΑΠ (pics)

Χανιά | 10 Οκτωβρίου 2019, 17:35

Η ΠΑΕ Χανιά συνεχίζει τη δράση της στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος "Δώσε πάσα στη Ζωή" και την Πέμπτη (10/10) βρέθηκε δίπλα στα "Γενναία Παιδιά" της ΕΛΕΠΑΠ.

/Bella Pizza

Στην επίσκεψη στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά βρέθηκαν εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο αρχηγός Γιώργος Λαζαρίδης και οι Χρήστος Γρομητσάρης, Πασχάλης Κάσσος και Φώτης Κουτζαβασίλης, από το προπονητικό επιτελείο ο άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη, Ηλίας Παπαθανασίου, από τη διοίκηση οι υπεύθυνοι του κοινωνικού προγράμματος Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, ενώ εκπροσώπηση υπήρξε και από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ, με τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Αμανατίδη, τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας ΑΟΧ/Κρ. Αστέρας Νεκτάριο Μαρκουλάκη να δίνουν το “παρών”.

Οι ποδοσφαιριστές των Χανίων μοίρασαν δώρα στα παιδιά και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για αρκετή ώρα μαζί τους. Παράλληλα ξεναγήθηκαν στις άρτιες εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων από τη διευθύντρια Μάγκυ Αρσενίδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Χανιά:

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή” της ΠΑΕ Χανιά αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) δίπλα στα “Γενναία Παιδιά” της ΕΛΕΠΑΠ.

Μέλη του συμβουλίου και του Δικτύου Ακαδημιών μαζί με ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Χανιά βρέθηκαν στο Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων στα Νεροκούρου, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του, να μιλήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ και να περάσουν λίγες ώρες με τα “Γενναία Παιδιά”.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Λαζαρίδης και οι Χρήστος Γρομητσάρης, Πασχάλης Κάσσος, Φώτης Κουτζαβασίλης από την πλευρά των παικτών και ο Ηλίας Παπαθανασίου (άμεσος συνεργάτης προπονητή) από το προπονητικό επιτελείο, συνοδευόμενοι από τους Υπευθύνους του κοινωνικού προγράμματος Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρη Μπουζάκη, τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ, Γιώργο Αμανατίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή του Δικτύου, Βασίλη Παπαδάκη, και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας ΑΟ Χανιά/Κρ. Αστέρας, Νεκτάριο Μαρκουλάκη, βίωσαν μία ξεχωριστή εμπειρία και εκτός από τα δώρα που πρόσφεραν στα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους, με την υπόσχεση ότι σύντομα θα ανανεωθεί το ραντεβού τους στο γήπεδο, σε αγώνα της ΠΑΕ Χανιά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά την ξενάγηση στους χώρους του παραρτήματος και την ενημέρωση από τη Διευθύντρια Μάγκυ Αρσενίδη για το έργο που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και τις παροχές που προσφέρει στα παιδιά υπήρξε συζήτηση για αρκετή ώρα, μαζί (και) με την πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ Παρασκευή Ορφανουδάκη και το αναπληρωματικό μέλος Δημήτρη Μουντάκη, για τη συνέχιση των δράσεων μέσω του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά “Δώσε πάσα στη Ζωή”.

Episkepsi Elepap2

Episkepsi Elepap13

Episkepsi Elepap8

Episkepsi Elepap3

Elepap Amanatidis

Episkepsi Elepap11

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad