Δάρρας για αναδιάρθρωση: Δεν μπορούν να γίνουν αυτά που ζητάει ο Βασιλειάδης

Super League 1 1 Αυγούστου 2018, 14:52

Μία εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στη Σούπερ Λιγκ δίνει με δηλώσεις του ο Χρήστος Δάρας.

Ο αναπληρωματικός πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, αλλά και πρόεδρος του Πανιωνίου τοποθετήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Fair Play) για το νέο πρωτάθλημα και αυτό που συμπεραίνεται ουσιαστικά είναι ότι δεν υπάρχει… τίποτα σίγουρο εν όψει της νέας περιόδου.

Τώρα, σχετικά με τα τηλεοπτικά, ο Χρ. Δάρρας τόνισε ότι είναι «αισιόδοξος ότι θα βρουν τηλεοπτική στέγη» οι ομάδες, προσθέτοντας πως, «αν και μαθαίνω ότι το Epsilon αποσύρει την προσφορά. Υπάρχει η περίπτωση συνεργασίας NOVA-ΕΡΤ, που πιστεύω ότι μπορεί να καταθέσουν πρόταση για όλες τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Εάν δεν βρούμε λύση στις 9 Αυγούστου, τότε θα αρχίσουν να μας πιέζουν οι καταστάσεις και φυσικά να πάει πίσω η έναρξη πρωταθλήματος και όλα τα υπόλοιπα», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Δάρρας.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Για τις πιθανότητες αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: «Στις 9 Αυγούστου θα κάνουμε συνέλευση για να ψηφίσουμε την προκήρυξη του πρωταθλήματος, αλλά εάν δεν ψηφιστεί, δεν πρόκειται να κάνουμε κλήρωση πρωταθλήματος, γιατί δεν θα ξέρουμε ούτε πόσοι θα πέσουν, ούτε πόσοι θα πάρουν μέρος, αφού οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν υπογράφουν την προκήρυξη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρουν τηλεοπτική στέγη, αν και μαθαίνω ότι το Epsilon αποσύρει την προσφορά, υπάρχει η περίπτωση συνεργασίας NOVA-ΕΡΤ, που πιστεύω ότι μπορεί να καταθέσουν πρόταση για όλες τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Εάν δεν βρούμε λύση στις 9 Αυγούστου, τότε θα αρχίσουν να μας πιέζουν οι καταστάσεις και φυσικά να πάει πίσω η έναρξη πρωταθλήματος και όλα τα υπόλοιπα».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να δεχθούν οι ομάδες την πρόταση Βασιλειάδη: «Νομίζω ότι ο υπουργός μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, άρα τι να συζητήσουμε; Δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάει, το 12 και 12 ομάδες. Σίγουρα δεν προλαβαίνουμε, ίσως να ψηφίσουμε τις 14 για του χρόνου, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα πάμε στις 12 τη μεθεπόμενη χρονιά. Μπορεί να μείνουμε 14, αλλά αυτά θα αποφασιστούν στη συνέλευση της 9ης Αυγούστου, όπου πιστεύω ότι θα βρούμε τη λύση και θα υπογράψουν όλοι την προκήρυξη του πρωταθλήματος, αλλά θα πρέπει να ξέρουν όλοι και να το καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό φαινόμενο και εάν το κόψεις από τον κόσμο, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα σε εκατομμύρια φιλάθλους, που το έχουν ως διέξοδο»…

Για το αν μπορεί να επιστρέψει η κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων: «Σε καμία περίπτωση. Εχει τελειώσει αυτό. Η κάθε ομάδα θα διαπραγματεύεται μόνη της τα τηλεοπτικά πλέον και φυσικά δεν μπορεί να υποστηρίξει κανένας ότι δεν θα υπάρχει σοβαρή κόντρα στο πρωτάθλημα εξαιτίας της διαφοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που παίρνουν οι μεγάλες ομάδες με τις μικρές. Μήπως μέχρι τώρα υπήρχε σοβαρή κόντρα;».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad