Δάκρυα και συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Γκέραρντ

Ποδόσφαιρο 4 Ιανουαρίου 2018, 17:52

Το τελευταίο αντίο στον Ευγένιο Γκέραρντ είπαν την Τρίτη το μεσημέρι στο χωριό της Ελιάς Ηρακλείου συγγενείς και φίλοι του Ολλανδού τεχνικού. Ο "Γκεραρντάκης" θα αναπαύεται πλέον στην κρητική γη, μέρος που τόσο αγάπησε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ηράκλειο για την ομάδα του ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο κόσμος που μαζεύτηκε στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ ήταν πάρα πολύς. Ανάμεσά τους φυσικά και δεκάδες ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε μαζί τους όταν ήταν προπονητής στον ΟΦΗ. Αυτοί κιόλας κράτησαν στα χέρια τους το φέρετρο που ήταν σκεπασμένο με μια σημαία του ΟΦΗ.

Ο Μανώλης Πατεμτζής, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Νίκος Νιόπλιας, ο Πέτρος Μαρινάκης, ο Μύρων Σηφάκης ήταν αυτοί που μετέφεραν τον κάποτε προπονητή τους στην τελευταία του κατοικία, δείχνοντας πολύ συγκινημένοι για το θάνατο ενός ανθρώπου που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Επίσης, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον Γκέραρντ και ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο 24ωρο, η σορός του Γκέραρντ είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα όπου έσπευσε να τον αποχαιρετήσει πολύς κόσμος.

 

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad